Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
remington2
üzenetére
SPOILER
pontosan. vagy ha lelőnek közben, és jön a sugárzás. szebben is meg lehetett volna oldani a dolgot (ld Final fantasy 7, ahol az utolsó harcot már mind1, hogy megnyered e Sephiroth ellen, mindneképpen cutscene és THE ENDhez jutsz). sőt, szebben kellett volna megoldani a dolgot, ugyanis a teleportálás után mindenképpen a kezedbe akad egy FT2000 minden volt, csak nem elegáns (sőt, eszméletlen gagyi, ha már itt tartunk). ugyanz a flash rifflevel. lődd ki a Strelokot védő psy pajzsot... a flash alapú elektronikus fegyverrel... ööö aha. miért éltük túl az emissziót... miért nem lettünk egyre erősebbek, de hülyébbek minden blowout hatására, amikor az elején a doki erről pampog, mért estünk össze holtan a blowout miatt, ha azelőtt túléltük kétszer... miért tűnt nekem úgy limanszktól, hogy az rpg elemek már csak felesleges csicsának tűnnek -javítás, fegyverlerohadás-, és nem a játék részének, és miért lett töklineáris az utolsó három pálya... valamint akkor mi a fene is történt pontosan. és melyik volt az a barom, aki ezt a teljesen inkoherens és csapongó szkriptet összerakta, és melyik volt az a kötegnyi barom, aki erre rábólintott. Strelokot pl Limanszk előtt háromszor lőttem fejbe Dragunovval... valamint mintha Stelok és a CS kapcsolatban lett volna, legalábbis az alapjátékból nekem ez jött le.
Corvin Sky
find strelok? eat strelok eyes?;> én Controller Skyt szeretnék... avagy én lennék a zombified stalker csapat vezére... muhahaha^^Spoiler off
GrooveHero:
hangok elérhetőek a linken, az oldal alján. a gyí kamunnye az alapjátékban volt. sajnos pár hang nicns meg, amik angolul voltak... pedig olyan gyöngyszemek, mint a "come over here... let's have a good chat", a "don't just stand here, come over here" és a többi, ami miatt egyeseknek ki kellett lőni siden kívül minden álldogálót a barban
legfőképpen Snitchet. viszont a puzdersájsze í gyíkámunnye ottvan;> -
Chrom
tag
válasz
remington2
üzenetére
én arra tippelek, hogy nem zárták le a készítők a story-t... Tehát lehet lesz majd egy 3. rész és abban utalni fognak a CS előzményeire!
SPOILER
Mondjuk tényleg elkeserítő, hogy nem tudjuk meg a játék végén, hogy mi történik a főszereplővel...
-
Etele1
csendes tag
válasz
remington2
üzenetére
LoL !
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra 12/256GB / Fekete / Kártyafüggetlen / Karcmentes kijelző
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
find strelok? eat strelok eyes?;> én Controller Skyt szeretnék... avagy én lennék a zombified stalker csapat vezére... muhahaha^^