Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- RAM topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
SPOILER:
Bármi lehetett volna a vége, csak nem ez . . . Egyszer csak megszakad a játék, jön egy 10 másodperces videó (mekkora belső tartalommal, nesze, vége, puszi), és annyi. A másik meg még viccesebb, összeesel, majd gém óver. Ezt akármelyik game over feliratnál meg lehetne csinálni, az hány false ending lenne?
. Ja, és mindezt egy tök folyosó jellegű, kidolgozatlan Limanszk után (kórházat hagyjuk, az csak valami csetlésbotlás oda, max. a marketing mondaná külön pályának), majd az Atomerőmű egy icipici kis része, ahol a 95%-os fegyvered (limanszk óta mindig) besül minden második lövésnél. Az atomerőműnél totál extázisban voltam, éreztem, hogy közeleg már a végjáték, hogy jön a játék vége, hát tényleg jött 
Ez az összecsapottság Red Forest után érződik igazán, Limanszktól kezdve, addig nincs komolyabb probléma a történettel, kis túlzással minden szép és jó. Az utolsó három pálya linearitása nem zavarna, mert elég jó felvezetőnek tartanám egy normális véghez.
A történetet továbbgondolva szerintem a C-tudat műve az egész (másé nem nagyon lehet): ők akarták, hogy a zsoldos túlélje a kisugárzásokat, véletlenül (?) CS tagok találják meg, és kerüljön a CS közelébe, hogy aztán a Zóna titkát kutató Strelok után kezdjen nyomozni . . . mint egykoron az amnéziás Strelok önmaga után, akkor is vadul őt kereste a C-tudat, mint veszélyforrást.
SPOILER OFFÖsszességében szerintem, ha a végét nem rontják el, hanem normálisan kidolgozzák és lezárják a sztoriszálat, ugyanolyan jó game lenne, mint az SoC. Abban mekkorát ütött(tek) csak a false ending(ek) (a nagyon szép monolittal, meg a zúgó hangal, igyi kommu nye! ), a hologramos beszélgetés meg gyakorlatilag feltette a koronát a játékra. Na, ez hiányzik innen. De még a mentésből megpróbálom néhányszor, hátha csak valami bug a másik vége, és továbblép valami vidire vagy prologuera

Új hozzászólás Aktív témák

- Gaming notebook topik
- RENNSPORT
- Vicces videók
- Trollok komolyan
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xbox Series X|S
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ja, és mindezt egy tök folyosó jellegű, kidolgozatlan Limanszk után (kórházat hagyjuk, az csak valami csetlésbotlás oda, max. a marketing mondaná külön pályának), majd az Atomerőmű egy icipici kis része, ahol a 95%-os fegyvered (limanszk óta mindig) besül minden második lövésnél. Az atomerőműnél totál extázisban voltam, éreztem, hogy közeleg már a végjáték, hogy jön a játék vége, hát tényleg jött