- Androidos tablet topic
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa Joe
tag
válasz
Sensut #35968 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Arra is lesz válasz, hogy ha kitakarítottam a konténervárost, és az Építkezés területét, akkor miért aktív még mindig a feladat? Ott is vissza kell menni Semperfihez, hogy késznek vegye?
Kétszer is nekifutottam, mert azt hittem, hogy valami beragadt. Először a Vörös erdő felől Limanszkba mentem, Építkezés ok, majd az útvonalon át Janov Konténerváros szintén letudva. Semmi. Akkor újratöltés, és a bányából egyből a Vörös erdő - Janov átkelőn keresztül fordított sorrendben csináltam meg. Ugyanúgy semmi. Visszaolvasva azt hiszem talán Laris írta - ha tévednék elnézést - hogy néha csak később adja be az elvégzett üzenetet. Gondoltam, nosza! A szolgálattól szerzett géppuskával a kézben irány az Ellenőrző pont, Janov, Tudományos bunker, majd utána Apa elküldött, hogy takarítsak ki otthon is. Mindegyikre megkaptam a megerősítést utána, csak ez rakoncátlankodik itt nekem.
Legyek türelemmel, vagy tényleg beakadhatott valami? Esetleg hiányolja, a Vörös erdő szélén a Limanszki hídfő állás kitakarítását is? Habár arról nem tett említést, de láttam ott is zsoldosokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Cyberpunk 2077
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest