- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
Királyok vagytok srácok, köszi a válaszokat!
Ez mind teljesen új amiket mondtok.
Antonius: megkeresem ezt a fejfát, köszi! Mindenki halott már csak a szél fújdogál kísértetiesen. A zombi horda most fog jönni akkor ezek szerint. (OFF: látom kell a vodka nagyon, mert ha nincs akkor elfeketedik a képernyő és balra kiírja h valami ital kell és a F3-ra beállított gyógyszer sem segít ezen.) A stalker bázisba már bementem kaptam is valami küldit amit meg is csináltam nekik. Ami idegesít az a gyenge felszerelés, a puskában már csak 2 töltény van és nincs utánpótlás jelen állás szerint, szal majd késelnem kell a zombik ellen kb. A mocsári anomáliából az ürge kiszabadítva, csak bánom hogy nem raboltam el azt a relikviát
emre: a LA-t én annó kijátszottam még a dev edition előtt az egész frankó volt, most nem tudom már hol tart az egész, de egy ideig tuti hanyagolom. Szerencsére egész fain gépet szereztem be az utóbbi időben, így talán a Stalker 2-vel sem lesz talán akkora gond.
Laris: fényképet nem találtam eddig sehol, többször körbementem már. De a titkos rejtekhely akkorát robbant, hogy majdnem ott maradtam
A labor nem csak a 2. részben van? Ejj a koponya nem rémlik majd megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- Parfüm topik
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest