Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchmittFire
csendes tag
válasz
hubai38 #32339 üzenetére
Hát sajnos egyszerűen eltűnt. Elméletileg egy piros ssp ruhás tudós nem volt a sehol. még levettem a füvet is, hogy könnyebben kiszúrjam de se a minimapon nem jelezte se rendesen nem volt ott. Orosz fórumokon egy-ketten írták hogy ezt a küldit azonnal meg kell csinálni ha megkaptad, különben bebuggol. De aztán megoldottam. kivettem a mentés fájlokat és újraraktam az egészet, így már működött
-
SchmittFire
csendes tag
Sziasztok. sgm 2.2-ben red forest-es küldetést adja egy tudós. Hullákat kéne vizsgálnom de egyet nem akar le spawn-olni és meg vagyok itt akadva. nem tud valaki esetleg erre valamilyen fix-et?
Előre is köszönöm a segítséget. -
SchmittFire
csendes tag
üdv mindenkinek!
szeretnék multizni valamelyik stalkeren csak nem találok elég infót hogy melyik mod hozzá a legjobb és melyikkel foglalkoznak még melyik részen. rátaláltam a stalker online-ra, de ahogy nézem a fejlesztés két éve leállt és elég bizonytalan vagyok. felfedeztem egy másik hasonlót a nato invasion-t is de nem tom hogy érdemes e. valakinek valami tapasztalata vmelyikkel? vagy ismertek mást is? elsősorban co-op szintű játékmenetre gondolok. a válaszokat előre is köszi
-
SchmittFire
csendes tag
válasz
rétisün #22784 üzenetére
szia kicsit megkésve de..
fel tudod tölteni vhova? ha sikerült küld el linket pls
köszivan egy problémám egyébként a moddal. nem tudok új játékot kezdeni Elkezd tölteni.. nem tudom mintha prefetch-elne vagy ilyesmi és egy villanás után hibajelentés küldését kapok és a bugtrap xrcore meg xrgame dll-ekre hivatkozik. 1.6.0.2. -m van. korábban az sgm all in one vidáman elzakatolt rajta
meg egy kérdés: dead city 4.80-hoz készült magyarítás?
-
SchmittFire
csendes tag
Sziasztok.
valaki tud nekem egy másik linket adni az sgm enot Fix 01.03.13-hez.
a yandex nem találja a fájltköszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Windows 10
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest