- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gamepad
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #17905 üzenetére
Újfent újraraktam.
Az openAL frissítése nem hoz semmit a konyhára, mert utána panaszkodik a dög, hogy nem érti az egészet és ezért inkább nem is indít el semmit
Viszont ha simán használhatatlanná teszem (átnevezem) a /bin/wrap_oal.dll fájlt, akkor van hang. És most össze se dől.
Hurráui.: azt még nem néztem, hogy ez most sztereó hang, vagy sokcsatornás. De legalább szól...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
genndy #17910 üzenetére
megtalálja, csak nem nyitja ki. Amit írtam szinte tuti műxik, mert nekem is volt ilyen a torrent verzióval és még sokaknak. Van rá tyúbon pl. egy német 2 perces filmecske, rá lehet keresni (én lusta vagyok most ehhez
)
Este még életre kell lehelnem a büdös openAL problémámat is -
RetepNyaraB
veterán
válasz
hubai1979 #17908 üzenetére
fejből asszem olyasmi, hogy jobb klikk a parancsikonra-> tulajdonságok->a második sor, amelyben a munkamappát mutatja, tehát ahol végrehajtódik a parancs (nem a parancsikon helye maga); na onnan az elérési út végéről töröld a /bin szöveget.
Amennyiben crack (bár itt ilyen nem fordulhat elő
) akkor az ennek megfelelő xrengine elérési útjának végéről kell ugyanezt törölni.
De ez laptop és nem vagyok egész biztos magamban -
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok, megvettem (kis kesessel
) a jatekot es dühöngve tapasztalom, hogy nincs hang.
A töltes alatt, illetve a fömenüben van. Aztan katt new game, ott rögvest elmegy. Mikor betölt es jön az intro, ott az elsö kep alatt van, aztan nyekk es nem is jön vissza.Cuccok az adatlapomon, legfontosabb gondolom a hangkartya, az Xonar DSX. Mi a fene lehet az ok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mesterséges intelligencia topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest