- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- CPU léghűtés kibeszélő
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Zorro555
tag
válasz
muxi-muxi #819 üzenetére
Ne legyél telhetetlen
Nem tudom, nekem GTA nem jött be. Ha már lúd, legyen kövér és inkább Mafia. Na az szép volt grafikailag, és játékélményben is ott volt. Amit Stalker-ben szeretek, az az AI, hogy egymással is foglalkoznak, nem pedig mindenki téged lő mint a legtöbb FPS-ben.
Ez mondjuk a mutánsokra nem nagyon igaz, mert láttam már olyat, hogy 4-5 fickón keresztülhúzták magukat, csak hogy engem támadjanak. AI meg lőtte őket mint a hülye, és persze engem is szépen eltaláltak. -
emre
veterán
válasz
muxi-muxi #698 üzenetére
Semmi, a fő történet ott ér véget.
Maradhatsz kalandozni, viszamehetsz másik pályarészekre ha van még olyan küldi amit nem csináltál meg akkor azokat lehet folytatni.Varga Csaba legjobb tudomásom szerint az általad keresett kulcs az utolsó uazban van, de érdemes végignézni a konvojt.
A gauss puskát megszerezted? Mert ha igen kkor a dokumentumokat esetleg megmutatod pripyatban a főnöknek, aztán mehetsz vissza a Öbölben, vagy hova a hajóra a fegyvemesterhez, csak ő tudja megjavítani a stukkert. Ha kész a gauss utána még lesz dolgod pripyatban.
-
virkir
veterán
válasz
muxi-muxi #691 üzenetére
Sajnos sokaknak.
Ez van.
Ha tovább akarsz menni akkor érdemes letölteni innen a mentést ezzel megy oda vissza a játék.
Elég jó felszerelést szedett össze a srác én is ezzel vittem végig mert nekem meg akkor szállt el amikor az öbölbe akartam visszamenni.
Megvárom az első peccset meg a magyarítást aztán elkezdem elölről újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vallás
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest