Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Hővezető paszták
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Dell notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tojasosgomba
csendes tag
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Nekem szakáll valamiért ne ajánlja fel a csapatot. Csak azt a tagot tudnám felkérni rá akivel a vérszopós küldin voltam de ő meg nem vállalja.
Más, olyan képződményt melyik anomáliában találhatok ami a sugárzást csökkenti ? Már rengeteg félét összeszedtem, mindegyik anomáliában jártam többször de még nem sikerült találnom. :S
-
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Akkor persze, hogy nincs arnyek problema, xp alatt nekem is tokeletes.
Nem csak a hangja miatt zavart engem, hanem hogy emiatt lassabb volt a betoltes es azt sem szerettem volna, ha kifingatja a lejatszomat.

caizzz Nekem meg csak a naparnyek es tulajdonkeppen az, hogy a vizes feluleteket leszamitva semmi kulonbseget nem lattam eddig dx9/dx10 kozott. Ez megint a cs-hez hasonlo kamukero dx10-nek igerkezik.

-
danati
senior tag
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Amikor elősször találkoztam törpével nagyot néztem hogy mi akar ez lenni. Elkezdtem darálni AK-val, kikapta a kezemből, előveszem LMG-t az is kiszedi a kezemből. Aztán gondoltam nem sz*rozok tovább és elővettem a gauss-t. Na azt már nem élte túl.

mod: Lenne egy kérdésem. Most egy Vicces nevű embert kell megkeresnem. Merre találom?
-
vaki
aktív tag
válasz
Hun'reeth
üzenetére
SEVA-t én Hawaii-tól vettem ha jól emlékszem - Bagolytól meg Exo-t. Elképzelhető hogy csak a pripjatyi út előtt adja be.
FT200-at meg találtam

Bóklászok a mocsárban és a pálya legelején ahol kezdesz, egyszercsak nagy lövöldözés, pár Duty-s Exo-s fickó összeakadt egy nagy horda mutánssal+zombikkal.
Szépen kivártam a végét, a szemtanúkat elintéztem
aztán begyűjtöttem az összes cuccot. -
Jhonny06
veterán
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Erre valaki? Visszakerestem, de semmi.

Sorry, nem neked ment a válasz.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Óra topik
- Hővezető paszták
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rámegyek hogy lőszer kellene, gondoltam kijön valami olyan, hogy nekünk is kevés van, erre a teljes listát feldobja, fincsíí.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem csak a hangja miatt zavart engem, hanem hogy emiatt lassabb volt a betoltes es azt sem szerettem volna, ha kifingatja a lejatszomat.

shield