Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én sem, de ott a google translate (ENGLISH VERSION fülecske)
Egyébként meg az ltx. fájlokhoz nem nagyon kell orosz tudás.
Nekem csak azért kellet hogy a kpl. gamedata mappát nem a nulláról kezdjem el megírni.
De a good mod egész kellemesre sikeredett.
Gyakorlatilag ki tudtam tesztelni az összes fegyvert, ruhát, sisakot (ezzel nem tudtam megbarátkozni) mert elérhetőek voltak. Ja és az artifactok ebben a mod-ban kicsit meg lettek piszkálva. Szóval nem nagyon kell kötszer
Ment mail két mentésről.
mod: mentem meccset nézni remélem ezek a vén szarosok is tudnak olyan lelkesedéssel focizni mint az U20-as csapat. Szünetben lehet benézek ha esetleg még kellene valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- MacBook Pro M1 16" 16GB/ 512 GB SSD
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

:
shield