Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló
üzenetére
Neked is csak azt tudom javasolni, mint CarascO kollégának.Bármilyen hardver alatt futtatod is, próbálj meg egy drasztikus butítást,aztán hátha segít.Nekem ugyanezt csinálta.25 fps ment szépen, de ahogy meghaltam, vagy átmentem másik mapra, esetleg visszatöltöttem, azonnal fagyott. Vedd lejjebb a felbontást, és a beállításokat. Ha úgy nem csinálja, utána lehet próbálgatni, hogy meddig bírja.... Majd írj, hogy lett e valami haszna!
Remélem segítettem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Napelem
- iPhone topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
shield