Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Raspberry Pi
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Mindenesetre nagyon nehéz a játék ami persze nem baj! Mivel már Experienced szinten vagyok, az Alpha Squad fegyverzete is másabb lett. Az egyiknél valami nagy kaliberű golyószóró van, a másik az az ominózus sniper rifle ami a fa tövében kamuként volt támasztva. Egy olyan sniper puskával egy lövéssel leszedett engem pedig exo ruhában voltam! Tehát ha alapjában nézzük, kaki ruha míg nincs fejlesztve!
Továbbá az a sniper puska is alapjában nagyon gagyi. Egy szimpla Alpha osztag egyik tagjába szerényen vagy 6-7 golyót eresztettem amiből 3-4 fejbe ment és nem halt meg. Azért ez egy 9 mm-es lőszer. Ebből kell szinte 1 tár hogy meghaljon a katona? hmmm.. Ezt elfogadtam volna ha exo ruhába lett volna!
Voltam olyan küldetésen Zaton-ba ahol egy gyárba kellett elintéznem egy katonát aminek külön mutatták az energiáját. Nagyon jó móka volt, ámbár lőszerekkel esélytelen volt, gránátokkal már jóval könnyebb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Akvarisztika
- Építő/felújító topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Suzuki topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen videókártyát?
- Whisky topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield