Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Mindenesetre nagyon nehéz a játék ami persze nem baj! Mivel már Experienced szinten vagyok, az Alpha Squad fegyverzete is másabb lett. Az egyiknél valami nagy kaliberű golyószóró van, a másik az az ominózus sniper rifle ami a fa tövében kamuként volt támasztva. Egy olyan sniper puskával egy lövéssel leszedett engem pedig exo ruhában voltam! Tehát ha alapjában nézzük, kaki ruha míg nincs fejlesztve!
Továbbá az a sniper puska is alapjában nagyon gagyi. Egy szimpla Alpha osztag egyik tagjába szerényen vagy 6-7 golyót eresztettem amiből 3-4 fejbe ment és nem halt meg. Azért ez egy 9 mm-es lőszer. Ebből kell szinte 1 tár hogy meghaljon a katona? hmmm.. Ezt elfogadtam volna ha exo ruhába lett volna!
Voltam olyan küldetésen Zaton-ba ahol egy gyárba kellett elintéznem egy katonát aminek külön mutatták az energiáját. Nagyon jó móka volt, ámbár lőszerekkel esélytelen volt, gránátokkal már jóval könnyebb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HUAWEI WATCH Ultimate
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest