Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
válasz
Timstrike
üzenetére
Kösz, már megtörtént. Nem tudom, csak nekem volt olyan balszerencsém az építkezési gyilkolászásnál, ha meghaltam és visszatöltöttem volna gyorsmentést, olyan szinten kiakasztotta a gépet, hogy csak hard resettel tudtam újraéleszteni. Ez mondjuk öt-hat alkalommal megtörtént, mire sikerült elhalálozás nélkül ezt a feladatot megcsinálni. Meg tudom érteni a szétvert gamer gépek tulajdonosait.
-
Dhampir
félisten
válasz
Timstrike
üzenetére
Tudom, hogy ellenségek, csak itt egy kicsit túlontúl is azok.
Persze, ha a fejlesztést kimondottan erre kihegyezve főként a hentelés szolgálja, akkor ezt tudomásul kell venni. A modifikáció készítői talán élvezik a sok háborúzást és a csata elkerülhetetlen akkor, ha nem egy szál gatyában akar maradni a főhős. Ámbátor így a zsákmány is könnyebben összejöhet.Esetleg még több képződmény begyűjtésének lehetőségével, egyéb kereskedelmi megoldásokkal még lehetett volna taktikázni, de ha "Palpatine szenátor" (Ősz haj) a fő gonosz, akkor ne várjunk mást, mint az ármánykodást és a kíméletlen lecsapást.
------------------
Így van, mély guggolásban. Aki például a Thief-en nevelkedett, annak ez a lopakodás nem lesz újdonság.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Trollok komolyan
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PH! Szakszervezet
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield