-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #35560 üzenetére
Oszinten szolva, en nem erosen probalgattam a lopakodos modit a Metro(k)-ban, szukseg van az ellenseg loszerere
Ugyan van lopakodos kuldetes pl a Metro 2033-ban amikor a Voros vonalon vagy min kell lopakodni, de ott is utadat alljak es ki kell nyird az ellent, a Last Nightban pedig amikor a komcsival szoktok meg, akkor kell nemileg lopakodni, de utanna nem tudom hol tudsz meg csak siman lopakodassal atjutni, mind1 is, ne is firtassuk a dolgot.Mellesleg aztan keszulj, mert nekifogtam megirni a Turul mod ajanlot, es magyarazast.
Csak meg utanna kell nezzek dolgoknak a jatekban, hogy pontosabb kepet tudjak nyujtani dolgokorol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iPad topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Béta iOS-t használók topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest