- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
Antonius1978 #31692 üzenetére
A szörnytestrészek begyűjtése (bioradar) utáni képződmények összegyűjtése feladat nem olyan nagy gáz, mert zsoldosoknál és anomáliákban is lehet olyanokat találni.
Én sajnos Csapajevet buktam, mert Sakáltól úgy vittem vissza a pisztolyt, hogy előbb elfogadtam a kenőpénzt, majd utána kinyírtam Sakált (és a többi zsoldost). Azt hittem, hogy így is jó lesz, de sajnos így árulónak érzékeltek. Nem életszerű, de nyilván így van bedrótozva. Visszamenteni meg nem tudtam, mert egy csomó mindent megcsináltam közben. Szívás...
(Ja, és én megvettem a "Rák" ruhát 700 sokezerért, de lesz majd egy ilyen egy pripjatyi rejtekhelyen. Vagy legalábbis nekem volt.) -
agojozsef
csendes tag
válasz
Antonius1978 #31692 üzenetére
A fensíkon bent a barlangban a helikopterrel szemben Az exo kb 200000-rubel a pripyati kereskedőnél
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest