Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
proci985
üzenetére
Kutyáknál a shotgun is mellé megy, ha a célkereszt nem pontosan van rajtuk, csak úgy nagyjából a közelében, pedig annak aztán van szórása.
A Tunderrel (meg minden automatával) max 3-as sorozatot szoktam lőni, a többi már a GP37-nél is a levegőbe megy. Full auto csak közelharcnál lenne jó, oda viszont sokkal jobb a shotgun. Közelről fejre egy exos is fekszik 1 shotgun lövéstől, alap söréttel.
Én is Nitroval kódoltam ki a fekete dobozt, mert vmi leírásban az volt hogy nála kell, más lehetőséget nem is néztem. Nem lenne jó elbukni vmit. Ráadásul sokkal előbbről van csak mentésem, én már újra nem csinálom megint. A wikia szerint ennek az achinak a jutalma hogy Strelok barátságos a játékoshoz (meg némi +HP). Miért, amúgy le kell lőnöm?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield