- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Philips LCD és LED TV-k
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
donki
senior tag
válasz
Dr. Akula #2752 üzenetére
A rejtekhelyen találsz 1-1 (tehát összesen 3) üzenetet. Ezeket eladhatod a megszokott módon, vagy akár meg is tarthatod. Ha megtartod, akkor odaadhatod Streloknak, amikor találkozol vele, ezzel unlock-olsz egy achievment-et (ezt nevezed te úgy, hogy Strelok barátságos lesz). Állítólag erősebb lesz, de ebből én semmit nem vettem észre. Így is úgy is vigyázni kell a csapatra mint a hímes tojásra.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Dr. Akula #2752 üzenetére
shotgun jó exos ellenfél ellen is? milyen lőszerrel?
én automatán szoktam menni közelharcban. célzás nélkül fog mellé is menni, de alapvetően az mindegy.
Strelokot nem kell lelőni, de az achi a három papír nélkül nem lesz meg. meg buksz még egy ritka artifactot, de az annyira nem baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- VGN Dragonfly Y2 Pro+
- Lenovo LOQ gamer laptop, Ryzen 7 8845HS, RTX 4060, újszerű állapotban 2+év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest