Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. Akula

félisten

válasz proci985 #2409 üzenetére

Artifactot is keresek, ami anomália útba esik, ott már kapom is elő a detektort. Velest sajnos sehol nem találtam még, így mezei bearrel tolom, de az is elég használható. Azt viszont nem tudom hogy van-e itt is olyan mint a CS-ben, hogy bizonyos artifactok csak Velessel válnak láthatóvá.

Az a jó a 9x18-ban hogy olcsó, nem kell vele takarékoskodni. A Viperrel is szórom rendesen, nem úgy mint az AK-t. Morgan üzeletének bevédését is egy mezei Viperrel zavartam le (vagy 10-15 stalker + banditától kell megvédeni a tagot), csak a 9x18 módosítást csináltam meg rá. Nem baj ha a fele skuló mellémegy. Páncéltörő ereje mondjuk nem nagyon van, de úgyis fejre megyek, azt nem igazán szokták páncélozni. :)

Nekem még nem ragadt be az IL86, pedig néha automatán marad a beállítás, igaz hamar visszaállítom egyesre, a többi csak golyópazarlás. Nyilván nem olyan pontos mint egy SVD vagy Vintar (azért az AK és társaihoz képest eléggé), viszont olcsó a skuló bele, nem nagy probléma ha mellémegy 1-2 lövés, vagy több kell egy csókába. AK lőszerből van 6000-em, SVD-ből 20.

Strafe közben nem próbáltam még a futást, de anélkül is elég volt. Ha már beindult az ellenfél, menet közben nem módosít, elég 1-2 lépés oldalra. Volt hogy 5 pseudodog támadt egyszerre, de egyik se tudott rámugrani. Vámpírból eddig 3 jött, 0 sebesülés, 1 lövés mind. :)

Nyilván nem csak az én taktikám a nyerő, másnak lehet hogy jobban bejön a quakes golyószórás (RP74-el már nem kell sokat taktikázni), de én szeretem a lopakodós, messziről leszedős, sértetlenül megúszós dolgokat. Nem mindig lehet, a Morgan biznisznél ezért is vittem Vipert.

Új hozzászólás Aktív témák