Hirdetés
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978
üzenetére
Néha tankozok, ha nem vagyok fáradt éppen.
Stalkert nem szívesen tolom, mert állandóan jönne a 3,5 éves fiam az ölembe hogy apa most kilőjük a malacokat ugye? Csak amikor az arcomba liheg egy vérszívó akkor meg összefossa magát szegénykém.(#21491) kislaki92
Igen az erőműben történt és a SMRTER moddal követtem el.
Az a titok, hogy előbb kell ehhez a lépcsőhöz érni, mert itt tűnik el örökre, de ez előtt meg nem lehet vele beszélni. Szóval el kell kapni a pillanatot.
Sajnos a részletekre már nem emlékszek, de most visszatöltöttem egyet az akkori mentéseim közül és ez a screen is most készült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Sajnos a részletekre már nem emlékszek, de most visszatöltöttem egyet az akkori mentéseim közül és ez a screen is most készült.
shield