Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Physicist03
üzenetére
Igen, megkeresni valami barlang mélyén, aztán kideríteni, hogy hogy került oda, és miért nem emlékszik semmire...

-
marked one94
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Kár hogy nincs vele utána semmi

rétisün: Az kemény
Oda még én is lemegyek mert megakarom keresni a rejtekhelyeket.Más:
Van olyan mod amihez van magyarosítás, és statikus megvilágításokkal is fut? Sajnos a mostani vga ennyit bír. Régebben mikor olvastam a topicot mintha ezzel lett volna gond valamelyik mod-nál
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oda még én is lemegyek mert megakarom keresni a rejtekhelyeket.
shield