Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
ViZion
üzenetére
Akkor megnézem a konténer raktárt, kopacsinál hiába bóklászok nem jönnek. A betonkád anomáliánál és a parkolóban is elég nagy a mozgás. A parkolóhoz megyek és van amikor hegyekben állnak a hullák. Itt összefutnak a szabadságosok, banditák, zombik, a szolgálat és ha még rásegítenek a mutánsok akkor kész aranybánya. Gyűjtögetek ezerrel, ha visszamegyek zatonba ott is végig járom az anomáliákat. Most zatonban vagyok, hál' isten egy zóna nap alatt általában kétszer összeakadok az alfásokkal és a szennyvíztisztítót is kipucolom a zsoldosoktól. Végül is dől a lé, már bőven meg van a nano páncélra és a fejlesztésre is van.
Köszi patch-et, kíváncsi vagyok rá.rétisün a smrter kicsit puritánra sikeredett, jött a Braz és akkor félbe hagytam. Én még nem jutottam benne odáig, hogy komoly páncélt fejlesszek. Még nem tudom fogom-e folytatni.

Baltoafarkas nem akarom én annyira forszírozni az avatar kérdést, de nem értem miért ilyen dedós avatarok vannak. Nem akarok én különleges avatart felrakni, cseréljék le Ők értelmesebbekre. Szerintem százával tudnánk mintákat küldeni nekik. Szebbnél szebbeket lehetne csak játékokból összeszedni. Akkor beszélhetünk arculatról. Aki akarja megérti miről beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield