Hirdetés
- Nyomtató topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Oké, mert engem se engedett át. Elvileg van valami küldetés amivel máshogy is el lehet jutni Agroba. Nem tudom mert odáig nem jutottam el.
De ha valakinek van SGM 2.2 sima mentése Pripyat indulástól azt szívesen megnézném, hogy elindul-e nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Call of Duty: Black Ops 7 - Középpontban a PC-s kiadás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Építő/felújító topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Nyomtató topik
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
shield