- Fapados Lexar SSD indul a PCI Express 4.0-s vágányról
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Fali konzol lapos tévékhez
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
mod: sinci; szívesen!
Kipróbáltam milyen is ha nem szállok fel a helikopterre a végén.
Nem mondom érdekes. Good mod nélkül nem biztos hogy ment volna.
Viszon onnét kezdve hogy megtisztogattam a felélszállóhely környékét pripyat nem annyira izgi, mivel Kowalsky, meg a fő fegyvermester lelépett nincs küldetés, és lőszer, de azért portyázni lehet. A kisérő ott maradt a mosodában, továbbra is lehet vele közlekedni jupiterbe, öbölbe, valaint el lehet hagyni vele a zónát is.Szóval mielött felszálltok a gépre érdemes menteni, ha nem akarjátok az egész "kirohanást"
vagy evakuálást megismételni. Én mondjuk kb. 3-4 alkalommal próbáltam, mert nem kicsit frusztrált a tény hogy a végére csak én maradtam életben. Sokadszorra már volt két túlélő is rajtam kívül.A 3. fejlesztés merre van asszem virkir írta hogy pripyatban találta meg.
Más, nálatok már volt hogy sütött a nap?
Mert én vagy szakadó esőben, vagy szürkületben közlekedek. szinte nincs olyan napszak hogy ne használnám az éjjellátót kisebb nagyobb mértékben. Lasan kezd zavarni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Oculus Quest 2 VR szett, 128 GB hibátlan állapot, garanciás
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest