-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
mod: sinci; szívesen!
Kipróbáltam milyen is ha nem szállok fel a helikopterre a végén.
Nem mondom érdekes. Good mod nélkül nem biztos hogy ment volna.
Viszon onnét kezdve hogy megtisztogattam a felélszállóhely környékét pripyat nem annyira izgi, mivel Kowalsky, meg a fő fegyvermester lelépett nincs küldetés, és lőszer, de azért portyázni lehet. A kisérő ott maradt a mosodában, továbbra is lehet vele közlekedni jupiterbe, öbölbe, valaint el lehet hagyni vele a zónát is.Szóval mielött felszálltok a gépre érdemes menteni, ha nem akarjátok az egész "kirohanást"
vagy evakuálást megismételni. Én mondjuk kb. 3-4 alkalommal próbáltam, mert nem kicsit frusztrált a tény hogy a végére csak én maradtam életben. Sokadszorra már volt két túlélő is rajtam kívül.A 3. fejlesztés merre van asszem virkir írta hogy pripyatban találta meg.
Más, nálatok már volt hogy sütött a nap?
Mert én vagy szakadó esőben, vagy szürkületben közlekedek. szinte nincs olyan napszak hogy ne használnám az éjjellátót kisebb nagyobb mértékben. Lasan kezd zavarni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videó stream letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Windows 11
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest