- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Iginotus #5214 üzenetére
Innen töltsd le az 2.0,innen a repackot, és innen a magyarosítást.
Lesz két hiba a játékban,Jupiteren mindenképp kifagy.A javításhoz kell a repack.
Hogy mit kell javítani, azt most nem tudom megmondani, mert nem vagyok otthon, de ha visszaolvasol, leírtam a miértet, és a hogyant vagy kétszer.Kifagy a játék a kopacsi melletti anomáliánál, és a Jupiter gyár melletti ellenőrzőpontnál. Felül kell majd írni pár mappát, és bódogság van...Nem mennek a mentések, és illik az alapjátékot is újrapakolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- Nintendo Switch 1/2 games
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest