- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egér probléma
- Milyen asztali médialejátszót?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Milos136 #36544 üzenetére
Milos, igen az nekem is megvolt. El is indult a küldetés odáig, hogy menjek fel a helyemre, aztán védjem a hajót. Épp csak a mutánsok nem jöttek.
Aarpok, természetesen megvolt. Valszeg épp egy ilyen mentés miatt romlott meg a dolog. Egyszer hozzákezdtem, de valahol a második hullám környékén elfogyott a sörétem, így visszatöltöttem egy (küldetés előtti)korábbi állást, és utána próbáltam újra kezdeni, de akkor meg már nem jönnek a vadak. Ott álltam vagy 10 percig, de hiába. Amúgy tényleg nem túl értelmes küldetés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest