Hirdetés
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
OK, köszi a jótanácsokat. Egyelőre a Velesről letettem. A "másvilágra" nincs kedvem visszamenni, viszem tovább a sztorit. Megcsináltam a tudósoknak az x19 vagy milyen küldetést, az alagutakban megtaláltam a finom munkákhoz való szerszánkészletet, már le is adtam az egyik szerelőnek. Sajnos akkor még nem olvastam, amit írtál, így csak reménykedem, hogy a jó csókának löktem a cuccot.

A felbontásokat, miegymást alaposan visszavettem, ahogy javasoltad, így most tényleg stabilabb lett a játék (azóta egyszer sem lépett ki), viszont baromi ronda
, elmosódó textúrákkal, iszonyatos élekkel, borzalmas fényhatásokkal. Valamit valamiért? 
Este ismét átmerészkedem a katonai raktárakhoz, remélem ezekkel az új beállításokkal már tényleg dübörögni fog a mutáns horda!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hővezető paszták
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, elmosódó textúrákkal, iszonyatos élekkel, borzalmas fényhatásokkal. Valamit valamiért?
shield