- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
SaGa: köszi az észrevételeidet!
Mirr Murr: A Lost Alpha-t egyszer végig játszottam már, ezt az "új" Dc verziót még nem próbáltam. Magyarítás van hozzá? Olvastam róla hideget, meleget is kapott, mik a tapasztalatok?
Amúgy az még szívás, amikor a WoT végén nem futsz egyből Novikov után! Hagytam, hogy hadd szaladjon előre, majd én megyek...hát fél óra kevergés után vissza kellett töltenem a mentést, mert nem találtam meg, hogy hova futott. Meg észrevettem egy bug-ot is (legalábbis szerintem bug) Amikor mondja, hogy vissza kell kapcsolni az áramot, azon a helyen jön 2 vérszívó és akkor beáll a karaktere. Nem is küzd ellenük csak áll ott és néz. A szörnyek kiiktatása után is csak áll. Vagy nem megy tovább és mentés vissza töltése, vagy bele kellett lőnöm egyet, akkor tért magához. Másnál is volt ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Gyúrósok ide!
- Parfüm topik
- Videó stream letöltése
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2 + 250 GB HDD/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest