Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Hobby elektronika
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
[Smrter Pripyat]
Találtam egy régi modot ami mára sajnos halott, de én azért kipróbálnám
Kérnék egy kis help-et
Van ez a mod [smrter-pripyat]Mivel itt már nem elérhető a lényeg, feltöltöttem én, hogy elérhető legyen: [tzs.alfanet.hu]
A kérdéseim. Van az alap mod, megy egy EMRE féle magyarítás. Elég csak ezt az EMRE féle gamedatát feltenni, vagy először a sima mod majd az EMRE féle pack?Plusz van az oldalon egy AtmosFear3 cucc [link] az mire jó?
Leginkább az érdekelne, hogy az options pack-ban mik vannak!
Van fix meg egy csomó módosítás, de melyik mit csinál? (Aki angolos 2 perc alatt rájön tuti és most nem szeretném a guglit használni egyenként lefordítani, melyik mit csinál főleg, hogy nem mindig pontos a fordítás.)
Ha valaki ránézne és pár mondatban tudna tájékoztatni, azt megköszönném
A legfontosabbat meg kihagytam... nem szeretek "csalni" de az első indítás után szokatlan dolgot tapasztaltam. Mit kell átírni és hol, hogy normális ugrás legyen? Jó poén, hogy egyből Szkadovszk tetejére felugrottam, a leérkezés már nem volt ennyire vicces, hogy a piros csík fele el is tűnt egyből.
Aztán hiányzik a célkereszt is, azt vissza lehetne tenni? Pluszban még, hogy ne legyen túl egyszerű a dolgom a HUD is problémás, az SGM féle működne ha bemásolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Forrmell.enn
- Spórolós topik
- Hobby elektronika
- Robotporszívók
- Notebook hibák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Longines Hydroconquest L37824766 szürke, férfi 43mm eladó
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- Eladó Commodore 64 Dobozos!
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest