- Home server / házi szerver építése
- Nem lesznek forróbbak az új asztali Intel CPU-k, csak pontosabban mérnek
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Riot Gin #27944 üzenetére
Nekem így teljesen szétesik a játék élmény. Átmentem Jupiterre Nitróhoz, valami gránát duplázás miatt, de már nem is nagyon emlékszem rá. Valami szerszám készlet kell majd neki hozzá, vagy mi. Kib@szott volt a szöveg, így a Hajnalosok dolgait fordítom. Eddig már van 2 küldetés Pripyatba a megszokottak mellett, ez jó hosszú játék lesz.
Nálam eddig amelyik fegyvert használtam nyílt irányzékkal, nem volt gond, igaz az kevés volt.
hubai1979 még jó hogy nem nyírtad ki a Hajnalosakat, amiről raktál nekem fel képet. Kár lett volna, ott lesz az a küldi ami a képen volt. El kell majd menni piripattyba és beszélni Arrow-val az angol szöveg szerint, az pedig Sztrelok lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- 3D CAD Software - Dassault Systèmes - CATIA V5
- Nők, nőügyek (18+)
- Filmvilág
- Nem lesznek forróbbak az új asztali Intel CPU-k, csak pontosabban mérnek
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9)
- Xbox Series S 500GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest