Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz Musicking #25182 üzenetére

    Nagyjából ismerem a gépigényeket, sajnos ezek ilyenek. Az AMK-nak is az 1 GB vram tele van, a 4 GB ram majdnem tele, mellette 6 GB lapozó majdnem tele. Szóval gondolkozok is rajta, hogy ez a gép se lenne sokáig elég, az AMKra oké, de egy következő modnál ki tudja. Viszont nincs már annyi pénzem gépekre, mint régen. Nem nagyon tudok ennél jobban összerakni, lehet hogy ennek sincs értelme és hagyni kéne a fenébe.
    Aztán inkább olyan modokat keresni amik alapjáték gépigényűek. Pl. a Misery-t is játszanám, nem tudom elkészült-e már hozzá a működőképes magyarítás, mert az alap magyarítással bugos volt.

    Viszont a modok se kifejezetten a gépet terhelik persze azt is, hanem eszméletlen ram és vram zabálóak, ugye a motoron nincs reszelgetés, ellenben a modok millió extra dolgot hozzáadnak, emiatt zabálódik így le.
    Azon gondolkodom, hogy lehet mégis elég lenne az a gép, csak akkor 8 Giga ramot meg egy 2 Gigás kártyát kéne nézni.
    A PhenomII X2 szerintem elég, vgaból viszont sajnos csak a jóval drágábbakon van 2 GB ram. Vagy pedig nV kártyát keresek azokból vannak 1.2 meg 1.5 Gigásak meg ilyenek, a crossbar vezérlő miatt. Csak a játék motorja meg AMD felé húz... Meg akkor talán elég 6 Giga ram is, bár annyival nem olcsóbba 6-nál. Nem tudom még mi lesz, először még meglátom mennyi pénzt tudok rá félretenni egyáltalán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák