Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
Toltam még kicsit Zulu sztoriját. Összeakadtam Kalauzzal, aki egy beszélgetést követően (fogalmam se volt, miről csevegtünk
) elvitt Janovba. Ha tudtam volna, hogy ez lesz, nem jövök, mert így 3 küldetésem is függőben maradt az előző helyszínen, és most meg nem visz vissza. Valamit magyaráz, hogy miért nem, de nem értem. Így most Janovban bóklászok. A küldik eddig nagyjából azok, amiket Digtyarjev is megcsinált a CoP-ban: alkatrészek, szerszámok Nitronak (végre tudtam fejleszteni!), vérszívók, burerek megölése Vadásznak. Jar apó helyén Szultán ül más néven, de a zsoldosölő feladat Kopachiban megvan vele. Elmentem a Jupiterhez is, ha már a közelben jártam a burerek miatt. Ott egy érdekes bugba botlottam. A gyárudvaron 3 helyen is zombik álltak 25-ös - 30-as csoportokban exo páncélban PKM-mekkel, RPK-kal, shotgunokkal, de ahogy az egyikre rálőttem, a körülötte állók is kifeküdtek.
A tudósok bunkerében még nem voltam. Voltam viszont Zulu tornyában, és tudtam aludni azon az asztalon, ahol a CoP-ban Zulu üldögél és iszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox Series X|S
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby rádiós topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest