- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #24027 üzenetére
Tényleg kicsit fura volt, hogy Borland megint ott várt. Sokszor mentem vissza Kordonra katonákat gyílkolászni, mert kellett a sok lóvé exo és 4-5 fegyver tuningolásárhoz. Az volt még érdekes, hogy a Zöldfülű falunál az úton, ahol lefordulunk a falu fele (UAZ áll) ott mindig kaptam egy üzenetet Borlandtól, hogy "Együtt kell maradnunk".
Nagyon jó volt ez a mod, sajnos kicsit rövid. Ha még kiegészítenék néhány mellék küldetéssel, rejtekhelyekkel, stb. az csúcs lenne. Vagy egy ütős freeplay-el.
Átverekedtem magam a Rosztoki átjárón, grafika maradványok még voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest