Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Dhampir #22502 üzenetére
En sem a Complete moddal, lam meg is nezem, hogy milyen (a youtubon).
A Legendary (most neztem meg hogy az mi) azert nem jott be (egyelore) mivel SoC mod amint latom, es eddig mind csak COP modokkal jatszodtam, a Fotograf az elso SoC modom amivel jatszom, es meg hosszas ido amig vegigviszem.
Az elobb jatszodtam vagy 2-3 orat, sikerult a video utan megtalaljam az egyik Psi mezot, amibe megfelelo kristalyt dobalva letrejon egy uj kepzodmeny.
Csak az a bibi, hogy megvan hogy melyik mezobe milyen kristaly parost kell bedobj, egyelore (habar sok kristalyom van) csak az egyikbe tudtam neki megfelelo kristalyt dobni.
Pl ebbe kellett egy szurke meg tudoszin kristalyparos.A tobbi kristalynak meg nincsen parja, vagy aminek van parja, azt nem tudom hasznalni a jelenlegi palyan (a jelenlegi palyan 4 pszi mezo van), a videoban eljutottam odaig hogy a jatekos felfedezett egy 5ik mezot egy masik palyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Powercolor Red Devil 6700Xt - 6 hó garancia
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest