- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Egérpad topik
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Antonius1978
üzenetére
az első pár alkalommal éjszaka kerültem játékba, és a zseblámpa fényénél botorkáltam. A vaksötétben megkarmolt egy zombi, eltört a lábam, és már csak kúszni tudtam, úgyhogy elkezdtem segítségért kiáltozni a mikrofonba, és villogtatni a lámpám. Erre figyelt fel egy hokimaszkos játékos, aki hamar megtalált, és agyonvert egy baseballütővel. Úgyhogy inkább mégsem innen kezdem.
Viszont bármelyik ablakból lelőhet minket egy másik túlélő, aki hamarabb ért oda.
Útközben bármelyik bokorból agyonlőhet minket egy másik túlélő. És ez még nem is a legrosszabb dolog, amit a játékosok tehetnek velünk.
Izgalmas? Ezzel az új zombis játékkal csak azt bizonyítják be az emberek, hogy ugyanolyan marhák, mint a valóságban.
Remélem, hogy valami seriff-féle is lesz benne, aki rendet teremt a káoszban.
halál esetén ráadásul mindent bukunk, amit addig összekuporgattunk. Mehetünk vissza a tengerpartra a zseblámpánkkal.
Ez meg szimplán szívatás.
Ha más talál egy romlott banánt, elkap minket, megbilincsel, és erőszakkal ledugja a torkunkon, hát, abba is belehalhatunk.
Bármikor összetalálkozhatunk másik egy túlélővel, aki lehet barátkozós jó arc, és lehet igazi szadista állat is, aki megbilincsel, levetkőztet, és csak aztán lő fejbe, hogy könyörgésre kényszerít.
Jó 15 éve játszom lövöldözős akciójátékokkal, de soha nem volt olyan katarzisélményem, mint amikor DayZ-ben becserkésztem és levadásztam az első áldozatom. Aztán elvettem tőle egy doboz müzlit.
Ezt a játékot beteg elméjűek biztosan imádni fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield