Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Léghűtés topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaki92
senior tag
Dodopek : szóval...szép sorban beleraktam az eseményeket...ez csak a Jupiter történései...annyi a lényeg,hogy Raheeddel találkozol...mármint belebotlassz ...és így kijön egy külön küldetés...megkeresed a zsoldost...iratokat akar ami a jupiterben van...ha jól gondolom a lezuhant helikopter proppelerjére felmászol és amelyik egy elkerített helyiségbe megy bele...ott van fent a polcon ami kell neki...azt odaadod a zsoldosnak...visszaviszed Raheednek...és ő továbbküld téged Pripyatba...a prometheusz színházba...ott beszélsz a taggal...ő neki egy stukker kell és elárulja merre van(kinél van,az egyik épület pincéjébe,leis írja az épület nevét de most fejből nem tudom)...odamész és a másik tag megbíz ezzel...... neki meg kell keresned ha jól tudom...és pedig jól tudom
egy professzor iratait...nemugrik be az épület neve..ott ahol a labor van Pripyatiban...első emeleten...szóval nemkell bejárnod...ezelőtt azt fel is töltöttem azt hiszem pont a te kérésedre...nah ha megvan a dokumentum visszaviszed annak akinél a fegyver van...és odaadja...visszaviszed a prometheusz színházba...és a tag elárulja,hogy menekülés közben feldobta a suli tetejére...jó nagyot dobhatott ...xD oda bemész a suliba ...asszem a második emelet...és ott szét van esve az iskola oldala...és ott a beton pont úgy tört szét ,hogy nekifutásból pont feltudsz rá ugrani...és fel a tetőre...és ott lesz a dokumentum..ezután visszamész a mocsárba...és kapsz egy kis jóságot...nekem tetszik...
nah ennyi!!!
Sok sikert!remélem tudtma segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ASUS ROG Swift PG348Q 34 UWQHD Gamer Monitor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest