- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
rétisün #19253 üzenetére
Valszeg Te nem voltál nekik szimpi, mert nekem az irányító után ugyanúgy megálltak a bejáratnál megköszönni, mint máskor. Mityájért holnap megyek, ha lesz időm. Ha nem, akkor csak szombatn...
Hibát nem találtál? Nagyon durva, hogy hogy haladok a magyarítással, nem? :-) De az én munkám azt hiszem végetért. A maradék kb 20% szöveg arra vár, aki angolul is beszél... :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Suzuki topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest