Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 
			  PROHARDVER! Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#90933760 törölt tag válasz  ViZion

üzenetére ViZion

üzenetéreMenet közben folyt bele, de egy egész kancsónyi úgyhogy nem volt nehéz tönkremennie. Töltöttem fel a tartályt azt letörött a kancsónak a füle és ahogy leesett a gépház oldalára pont beleborult, mert a gép meg fekve volt. 
 Az az igazság fel akarom számolni és visszatérni léghűtésre, de annyira nem veszi senki a cuccokat hogy lehet érdemes akkor visszarakni, különben csak porosodik a polcon. Ezen filózok, de most úgy sincs pénzem, úgyhogy van idő gondolkodni.
 Addig a procit s370 bordával hűtöm, meg fűztem bele még pár bordát, az el is van egész jól mert jól alulfeszelhető. A vidivel vagyok gondba azon a gyári hűtés bordája van és egy 12 centis venti fújja, de túlmelegszik úgyhogy játszani nem lehet vele csak netezni. Mer' ugye a gyári hűtése az nagy nyomású irányított ventivel megy jó bika hangon, a 12 centis levegőjének a fele meg elmegy a nagyvilágba. Kartonpapírból meg nincs kedvem dobozt csinálni köré.Néztem videót a Miseryről, egész jónak tűnik. Kár hogy angol. De azért majd jó lesz benne bóklászni, meg valamennyire így is tudom csinálni csak nem nagyon értem.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield
 shield