- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Philips LCD és LED TV-k
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hubai1979
üzenetére
nem próbáltam, WiP-el is megálltam kicsit
Dead Island nagyon megfogott. Viszont csalódtam is benne: iszonyat bugos, ami a játékot nem érinti, inkább a "szemétparaszt" kategória. Sokan panaszkodtak fórumokon, megoldást nem találtam, de nem akkora para, csak bosszantó: pl. küldivel szopcsizok 2-3 órát, tényleg szeretem a játékokat kimaxolni, mindenhova felmászni, stb... végeztem, menni kellene felcsípni az XP-t, erre eltűnt a küldi a listából...
Vagy szereztem egy rohadt ritka ütőt, kimaxolom, tuningolom... mire eltűnt szerelés után az inventory-ból. De ez más tárgyakkal is megesik, h eltűnnek. Nincs mentés, full auto-n ment. Egyik bázisba bemegyek, travel a másikra -mert akkor tutira ment. Utána másnap belépek, és a senki földjén vagyok egy kis kunyhóban, ahol nincs is travel...
Szinte egy húzóra kell lenyomni, amennyit lehet, mert ha kilépek akkor nem udom hol lépek be másnap. Ezeket mindenki szidja, de amúgy STALKER és Mass Effect óta ez a game ami tetszik nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vagy szereztem egy rohadt ritka ütőt, kimaxolom, tuningolom... mire eltűnt szerelés után az inventory-ból. De ez más tárgyakkal is megesik, h eltűnnek. Nincs mentés, full auto-n ment. Egyik bázisba bemegyek, travel a másikra -mert akkor tutira ment. Utána másnap belépek, és a senki földjén vagyok egy kis kunyhóban, ahol nincs is travel...
shield