- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
hubai1979 #16595 üzenetére
nem próbáltam, WiP-el is megálltam kicsit
Dead Island nagyon megfogott. Viszont csalódtam is benne: iszonyat bugos, ami a játékot nem érinti, inkább a "szemétparaszt" kategória. Sokan panaszkodtak fórumokon, megoldást nem találtam, de nem akkora para, csak bosszantó: pl. küldivel szopcsizok 2-3 órát, tényleg szeretem a játékokat kimaxolni, mindenhova felmászni, stb... végeztem, menni kellene felcsípni az XP-t, erre eltűnt a küldi a listából...Vagy szereztem egy rohadt ritka ütőt, kimaxolom, tuningolom... mire eltűnt szerelés után az inventory-ból. De ez más tárgyakkal is megesik, h eltűnnek. Nincs mentés, full auto-n ment. Egyik bázisba bemegyek, travel a másikra -mert akkor tutira ment. Utána másnap belépek, és a senki földjén vagyok egy kis kunyhóban, ahol nincs is travel...
Szinte egy húzóra kell lenyomni, amennyit lehet, mert ha kilépek akkor nem udom hol lépek be másnap. Ezeket mindenki szidja, de amúgy STALKER és Mass Effect óta ez a game ami tetszik nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest