- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem érdemes hűtést cserélni a GeForce RTX 5090 Founders Edition VGA-n?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- 
			  PROHARDVER! Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

shield Topikgazda válasz  Aarpok

üzenetére Aarpok

üzenetéreNekem sem volt meg ez a lehetőségem. A kórháznál megszereztem a gausst, de amikor visszamentem a mozihoz lőttek rám így nem maradt túlélő.  Kardán valahogy jelzi ha már 80 dobozt összeraktam? Az az érzésem már meglehet, igaz közben felhasználom őket a fejlesztésekhez ez lehet probléma? Nitronál is van ilyen lehetőség? Habár Ő azt mondta, hogy életre szóló kedvezményem van nála. Látom Jar bá-nál nincs gyűjtögetés. Meg van bolondulva a Sniper, mindig lefagy most újra raktam. Betölti a mentést de a gomb nyomásra már nem indul.  Megpróbálom hogy nem másolom át a teljes mentési mappát, hátha javul. Megpróbálom hogy nem másolom át a teljes mentési mappát, hátha javul.
 Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- iPhone topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megpróbálom hogy nem másolom át a teljes mentési mappát, hátha javul.
 Megpróbálom hogy nem másolom át a teljes mentési mappát, hátha javul. shield
 shield