Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
Bázison én is alszok szinte mindig, de kb csak ilyen "na ez most egy nagy menet lezárása mentés-kabalából", nagy ritkán az éjszaka miatt, de csomószor pont reggel szoktam bázisra érni, eladok mindent és már mennék tovább, viszont direkt azért nem skippelem át magam éjszakába ha nem muszáj
Meg azért sokszor volt olyan, hogy nagyon elkalandoztam és sokáig nem voltam bázison, egy artifact miatt ami alig ér valamit (mert én pár napig azért használtam a poppy field után) erre figyelni kb hülyeség, mert amúgy meg nincs jelentősége a játékban az alvásnak. Bár valahol írja a tippek között, hogy a mutánsok hamarabb kiszagolnak ha álmos vagy
jó hagyjuk már, ez nem egy bujkálós survivor game. Enni meg csak azért szoktam, hogy tűnjön el a csirkecomb ikon
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest