Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrizztD
csendes tag
Helló!
Nekem fordított a gondom, 2 pines csati van az alaplapomon, de optikai kimenetet szeretnék.
Megoldás lehet, ha pl a chasis speaker 5v-os kimenetére dugom a tápkábelét a kivezetésnek?
Vagy valami alternatív ötlet?Ezt a kimenetet már fel is tették a hajóra nekem távolkeleten, február végére akár meg is érkezhet
-
csizzah
aktív tag
Hi,
Van rajta egy spdif in és egy out, a bal oldali oszlop 6,4 tüske ugye értelem szerűen a bemenet a jobb oldali oszlop pedig a kimenet, az egyes tüske akkor kell neked ha optikai kimenetet akarsz készíteni ehhez kell a power (asszem +5V), a koaxhoz csak az 5 és a 3 tűskét szabad használni.
Nagyjából ennyi.
-
arn
félisten
itt van a htpcm alaplapja:
[link]az alaplapon csak optikai kimenet van, de nekem koaxra lenne szuksegem: a 30. oldalon (13as pont) irjak, hogy van rajta egy spdif header. hogyan lehet ehhez aljzatot fabrikalni? azt hittem csak ket polusu az aljzat (spdif+fold), de az 5 pin kicsit osszezavart. gyanitom az i vegu az in, de mit csinaljak a powerrel pl?
szal, ti hogyan kotnetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Linux kezdőknek
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kontaktlencse
- Villanyszerelés
- Synology NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox Series X
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest