Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

nem olvastam végig.. de remélem Win98SE alatt a Savage4 kártyához felteszitek min a DirectX8.1 -et..
    Volt egy évig ilyen kártyám... elég forró fejű volt... mondjuk valami gagyi hűtő volt rakta... ráragasztottam egy nagy p1 hűtőt :)

nos az előtte évekig használt 8MB-os i740-nél általában sokkal gyorsabb volt (viszont volt amiben az i740 verte, mert az tényleg tudta kezelni az agp memóriát... még 128 MB-os 3dmark teszt is ment vele, a savage meg 64et sem vitte :DD )

Én is WinXp alá akartam beüzemelni a savage4-et, amikor feltűnt, hogy a 3dmarknak olyan része is elindul ami 98 alatt nem... némi próbálgatás után kiderült, hogy a dx8.1 kellett neki :DDD
    Ettől több játékban is jobb lett a kép...
    Sajna XP alatt csak az MS driverével ment normálisan, de az nem tartalmaz opengl támogatást... az i740-emmel is így jártam...
    Ha egyszer ezeket a kártyákat integrált alaplapokra is ráteszik, akkor nem értem, hogy miért nem lehet a kártya változatokra is kiadni az XP-s drivert :(

Próbáltam összetékolni a proSavage driverből hozzá drivert, de hiába indult el a játék, máshogy kezeli a memóriát és széthullotta kép :(

Új hozzászólás Aktív témák