- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
nem olvastam végig.. de remélem Win98SE alatt a Savage4 kártyához felteszitek min a DirectX8.1 -et..
Volt egy évig ilyen kártyám... elég forró fejű volt... mondjuk valami gagyi hűtő volt rakta... ráragasztottam egy nagy p1 hűtőt
nos az előtte évekig használt 8MB-os i740-nél általában sokkal gyorsabb volt (viszont volt amiben az i740 verte, mert az tényleg tudta kezelni az agp memóriát... még 128 MB-os 3dmark teszt is ment vele, a savage meg 64et sem vitte)
Én is WinXp alá akartam beüzemelni a savage4-et, amikor feltűnt, hogy a 3dmarknak olyan része is elindul ami 98 alatt nem... némi próbálgatás után kiderült, hogy a dx8.1 kellett neki
Ettől több játékban is jobb lett a kép...
Sajna XP alatt csak az MS driverével ment normálisan, de az nem tartalmaz opengl támogatást... az i740-emmel is így jártam...
Ha egyszer ezeket a kártyákat integrált alaplapokra is ráteszik, akkor nem értem, hogy miért nem lehet a kártya változatokra is kiadni az XP-s drivert
Próbáltam összetékolni a proSavage driverből hozzá drivert, de hiába indult el a játék, máshogy kezeli a memóriát és széthullotta kép
Új hozzászólás Aktív témák
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest