- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen videókártyát?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
nem olvastam végig.. de remélem Win98SE alatt a Savage4 kártyához felteszitek min a DirectX8.1 -et..
Volt egy évig ilyen kártyám... elég forró fejű volt... mondjuk valami gagyi hűtő volt rakta... ráragasztottam egy nagy p1 hűtőt
nos az előtte évekig használt 8MB-os i740-nél általában sokkal gyorsabb volt (viszont volt amiben az i740 verte, mert az tényleg tudta kezelni az agp memóriát... még 128 MB-os 3dmark teszt is ment vele, a savage meg 64et sem vitte)
Én is WinXp alá akartam beüzemelni a savage4-et, amikor feltűnt, hogy a 3dmarknak olyan része is elindul ami 98 alatt nem... némi próbálgatás után kiderült, hogy a dx8.1 kellett neki
Ettől több játékban is jobb lett a kép...
Sajna XP alatt csak az MS driverével ment normálisan, de az nem tartalmaz opengl támogatást... az i740-emmel is így jártam...
Ha egyszer ezeket a kártyákat integrált alaplapokra is ráteszik, akkor nem értem, hogy miért nem lehet a kártya változatokra is kiadni az XP-s drivert
Próbáltam összetékolni a proSavage driverből hozzá drivert, de hiába indult el a játék, máshogy kezeli a memóriát és széthullotta kép
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Last Epoch
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Bestbuy játékok
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Videó stream letöltése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest