Hirdetés
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toncos
tag
Sziasztok!
Asus RT-N18U lassan 10 éves, anno egy 2017-es verziójú Tomatót tettem rá, és úgy is maradt. Osztotta a netet wifin, vezetéken, volt rajta egy lemez hálózati meghajtónak, meg alkalomszerűen torrentezett.
Egy jó ideje már wifiről dobálta le a telefont (néha nem is csatlakozott, néha csak net nem volt), de pár perc után észhez tért. Mivel minden más vezetéken van, annyira nem zavart. Tegnap viszont szintet lépett, kb. félóránként mindenféle netkapcsolat elment (vezetéken is), a PPPoE résznél folyamatosan "Connecting" volt, és 5-10 perc kellett, hogy helyreálljon. Újraindítás nem segített, így visszatetettem a digis modemet router-módba.
Mivel a modemet csak ügyfélszolgálattal tudom állíttatni, és mert egyébként is szeretném limitálni a szívásmennyiséget (mint látjátok, nem hobbim a hálózatépítés), tanácsot kérnék: érdemes a szoftverével kísérletezni, vagy ez már valami hardveres halódásnak lehet a jele?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Tekken 7 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste