-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sracok, beirnam ide is a kinom, talan tobben ovlassak a topikot, mint a UPC-st.
Van a kovetkezo eszkozpark
UPC Horizon HD Box, 200mbit d/l. B/G/N modot tud, 2,4Ghz only. UPC-s FW,Samsung SMT-G7400
a marka/tipus, all-in-one megoldas.Latutide E6430 Intel(R) Centrino(R) Advanced-N 6205 Intel szerint 300MBit N-t tudja,
Pavilion DV6 Broadcom 4313 802.11b/g/n -al szinten N-es (azt nem tudom, hgoy 150 v 300mbit)
Nexus 7 (2012) Tegra3 SoC, N-es wifivel
HTC ONE (M7) a/ac/b/g/n-val (snapdragon 600 Soc)
SGS III, szinten b/g/n-es wifivelMindenhol van halistennek net, de mindegyik eszkoz (akar egyszerre, akar kulon kulon) csak G-n csatlakozik.
Router admin reszen hiaba probalok B/G/N-t, G/N-t, N only-t, mindig csak N, sot, G/N vagy N only modban egyik wifis eszkoz sem bir csatlakozni.
Annyit tudok, hogy ha van egy mixed mod 2,4ghz-es wifi halo, akkor mindig a leglassab eszkoz a szuk keresztmetszet, tehat ha az N-es halon mondjuk 2x N-es eszkoz mellett van 1xG-s, akkor mind a 3 csak G-n fog (ha nem tobbsavos a router persze).
Merre induljak el szerintetek? Halistennek eddig minden muxik (bar a tv-t, a NAS-t, meg a ps3-at nem probaltam), de ba++a az agyam, hogy miert nem megy az N-es wifi.
Koszi (es bocs, ha hosszu lett)
udv
Bszerk: eloszor a HP Lapos Boarcommjara gyanakodtam, megneztem, legfrisebb w7-es driver van fenn, van olyan az adapter beallitasaiban, hogy Preamble mode (ekkor megy fel 54Mbit-en) ill. Greenfield mod, akkor viszont 11mbit/B a plafon.
-
-
baandii
senior tag
válasz
Gubek-Einste #20195 üzenetére
van seeder bőven, leszedtem a 2.x-es verziót de annál is fent áll az előbb leírt gond
-
-
baandii
senior tag
válasz
Gubek-Einste #20193 üzenetére
A kliens utorrent 3.2.2, a net pedig upc-s és a legnagyobb szinte. A probléma úgy néz ki hogy elindítom a torrent klienset elkezdi tölteni az adott torrentet 1-2 megával majd egy pár pásodperc elteltével vissza esik a letöltés 8-9 kilobájtosra és nem is nő, újra indítom a gépet az utorrentet megint rendesen tölt majd megint vissza esik annyira hogy alig tölt szinte.
Köszi a segítséget!
-
-
baandii
senior tag
hellosztok!
az mért van hogy elkezdek letölteni egy torrente szinte max sebességgel utána meg vissza esik a letöltés 9.6ra és szinte alig megy?? ez lehet router hibája (tp link wdr3600)?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Adott egy N12d1 tomatoval. Hogyan tudnam ravenni hogy a nason a torrent ne prioritas legyen vagyis ha megy más pl bongeszo vmelyik másik eszkozon akkor az legyen a prioritás?
-
Shepherdke
tag
válasz
Intruder2k5 #20176 üzenetére
Köszi a segítséget.
Viszont lenne még egy problémám. Számomra annyira kaotikus ennek a Thomson-nak a werbes felülete, hogy nem találom a DMZ-részt.
Tudsz esetleg ebben segíteni? -
andronymus
tag
válasz
Intruder2k5 #20187 üzenetére
Hát én is előre haladnék. Néztem macerás megoldani a downgrade-et. Szerintem tomato lesz. Esetleg vélemény az openWRT-ről vagy ez ugyan olyan mint a tomato? Nem volt dolgom még velük.
Nagyon köszönöm a linket és a segítséget ezen a késői órán! Jó éjt ! -
válasz
andronymus #20186 üzenetére
Semmi sem esélytelen, de én inkább előrefelé haladnék, mint vissza! Mondjuk ez legyen az én bajom!
Amennyiben úgy döntesz, hogy megpróbálod a Tomato-t, akkor segítség ITT! Annyi változott azóta, hogy a harmadik pontban szereplő 116-os fw helyett jött már ki újabb, inkább azt használd, mert ebben már javítva van az SSL hiba!
Én meg mentem lassan aludni! Bye!
-
andronymus
tag
válasz
Intruder2k5 #20185 üzenetére
Még lehet egy downgrade-el bepróbálkozok pcforumon olvastam valahol hogy valakinek segített bár az egy 2012-es beszélgetés volt. Vagy véleményed szerint esélytelen?
-
válasz
andronymus #20184 üzenetére
OK!, Hát akkor marad a szoftver csere, egyéb ötletem nincs!
-
andronymus
tag
válasz
Intruder2k5 #20183 üzenetére
Gépen tiltottam az adaptert és utána engedélyeztem újra.
-
válasz
andronymus #20182 üzenetére
OK! A klienseket újra csatlakoztattad utána?
-
andronymus
tag
válasz
Intruder2k5 #20181 üzenetére
Setup fül--> Basic Setup és ott alul Static DNS 1, Static DNS 2
[link]KÉP -
válasz
andronymus #20180 üzenetére
Hova írtad be a DNS szervereket?
update
Szerintem kellően stabil, igen! -
andronymus
tag
válasz
Intruder2k5 #20177 üzenetére
Sajnos a google DNS kiszolgálói se segítettek ezen.
Őszinte leszek szeretném elkerülni egy okosított rendszer feltelepítését. A család nem értékelné. Persze végső megoldás lehet ez leszUPDATE:
Akkor régi router a gond értem. Tomato kellően stabil mert ez a router 0-24 megy és elég komoly adatforgalom megy rajta keresztül.
De lehet megsürgetem a mikrotik beszerzését -
válasz
andronymus #20178 üzenetére
Sajnos az ilyen régebbi routerekkel már megesik, hogy nem teljesen értik meg egymást a szolgáltatók eszközeivel, és firmware frissítés ezekre már esélytelen a gyártótól! Nem régi történet az is, amikor egyik napról a másikra sok ASUS WL-520gC tulajdonos jött ide, hogy UPC-sek, és a router nem kommunikál a DNS szerverrel! A megoldás ott is a DD-WRT firmware feltétele volt! Ezért javasoltam neked is, hogy esetleg gondolkodj a Tomato-n, ha ilyen gondok lesznek! Tartalékban nekem is van egy WRT54GL-em az ASUS RT-N66U mellett, azon is Tomato van, bár mondom, az nincs napi használatban!
-
andronymus
tag
válasz
Intruder2k5 #20177 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ!
Beállítom. Kérdésem az lenne hogy mi okozhatja ezt ha tényleg szinte gyári a beállítás vagy ez így passz? -
válasz
andronymus #20175 üzenetére
Szia!
Állíts be egyedi DNS szervert, akár a routerben, akár a klienseken! Mondjuk a Google DNS is megteszi!
8.8.8.8
8.8.4.4Ezen kívül tehetsz a routerre 3rd party firmware-t is!
-
válasz
Shepherdke #20173 üzenetére
Szia!
Mindkettőn meg kell nyitnod! A HGW-n az ASUS WAN IP címére, amit a Thomson-tól kapott, az ASUS-ban pedig a kliens gép IP címére, amin a szerver fut! Másik megoldás, hogy a Thomson-ban DMZ-be teszed az ASUS IP címét, így az minden bejövő kérést továbbítani fog az ASUS felé, tehát csak ez utóbbiban kell portot nyitnod majd!
-
andronymus
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek az alábbi problémában.Van egy Linksys WRT54GL v1.1-es típusú routerem.
Szoftver verzió: v4.30.16.A problémám az vele, hogy egyes oldalakt nem hajlandó betölteni pl. argep.hu DE pingelni és tracert megy.
Biztos a routerrel van a gond mivel ha kikötöm és közvetlen modemről megy akkor betölt az oldal.
A router beállításaiban a router jelszavát, wi-fi jelszót és a router tartományát változtattam meg a többi default. Már volt hardreset is nem egyszer és a beállítási felületen is volt factory reset.A probléma más gépeken is fenn áll Wi-Fi-vel vagy kábelon keresztül is.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
andronymus
tag
bocsi kétszer ment el!
-
Shepherdke
tag
Sziasztok!
Van nekem a kedves szolgáltatótól egy thomson-alcatel speedtouch716wl HGW-m.
Rá van kötve egy számítógép és egy Asus RT-N12E router.
Van egy kis gondom a Port nyitással.
Na most pár online játékhoz szeretnék portot nyitni. A első kérdésem az lenne, hogy a router-en és a speedtouch-on is meg kell nyitnom ugyan azokat a portokat? Vagy elég az egyiken? -
pekka93
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #20171 üzenetére
Köszi a linket egyenlőre ezzel jó bár nyugtával dicsérd a napot!
Köszönöm szépen a segítséget! -
jeanpiere
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus RT-N15U routerem tomato-val, kíválóan működik, de szeretném a wifi hatótávolságát megnövelni. Van ehhez egy Dlink GO-RT-N300 routerem ami képes repeater módra is elvileg. Az a gondom, hogy a dlink-en keresztül nem tudok netezni, tehát a laptop kapcsolódik hozzá, de nincs net.
Mi lehet a gond?
Erre a dlink-re nincs valami 'okosabb' firmware?A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv jeanpiere
-
pekka93
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #20168 üzenetére
http://tomato.groov.pl/?page_id=164 esetleg ezek közül melyiket érdemes?
-
-
pekka93
csendes tag
nem jött össze:/
-
pekka93
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #20165 üzenetére
Beállítottam így se:/ még előlről megpróbálom reset és újra az egész hátha
-
-
pekka93
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #20162 üzenetére
Közben megindult! Nemtudom mitől de magától utána megint visszaesett érdekes
-
pekka93
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #20162 üzenetére
A klienssel nincs baj szerintem mert szűk 2 napja még a régi routeremel tökéletesen ment és nem csak a torrent letöltések lassúltak hanem az összes :/ kicsit el is vagyok keseredve Linksys-ről nagyon jókat hallottam
-
-
pekka93
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #20160 üzenetére
-
válasz
pekka93 #20159 üzenetére
Szia!
Kérnénk egy inSSIDer képet, ha lehet!
http://www.techspot.com/downloads/5936-inssider.html -
pekka93
csendes tag
Sziasztok. Mai napon vettem egy Linksys e900-as routert, a gondom az lenne, hogy wifin iszonyat lassú viszont kábellel semmi gondja (torrentek kábelen 2,5 mb/s-el jönnek wifin 200-300kb-al) előző Tp-Linkemmel sosem volt ilyen gond valami beállítási gebasz lehet vagy szar az antenna?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Walackee
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, mert google bácsi eddig nem sokat nyújtott. Leginkább dicsérik meg eladni akarják a lent említett routert, hibákról és megoldásokról nem nagyon írnak...
Szóval, van egy TP-LINK TL-MR3020-as mobilnetes szappantartó router, amit nem tudok működésre bírni. (Simán benne van, hogy nem értek hozzá.)
A következők voltak a tünetei eddig:
Egy darabig (mai napig) sikerült hadrendbe állítanom, DE amíg így működött, addig csak 4 eszközt tudott egyszerre kiszolgálni - a többit folyton ledobálta így randomra, illetve azokon, amelyeken szolgáltatott, ott is sokszor piros x-es jelzés mellett tette ezt, ami már önmagában is furcsa volt. Mivel egy irodában van használva, kicsit több eszközt is kéne kiszolgálnia... (elvileg bármennyit tud).
Ezt a helyzetet meguntam és arra gondoltam, hogy a hivatalos oldalról leszedem hozzá a legfrissebb firmware-t és frissítem, hátha ez megoldja a problémát. Ezt meg is tettem és azóta egyáltalán nem hajlandó normálisan működni.
A gép látja, ő is a gépet, bármikor lehet állítgatni a megfelelő oldalon, de olyan, mintha a sticket folyamatosan ledobálná (vagy fel sem engedné?). Szóval érti a PIN-kódot (természetesen a SIM kártya PIN-kódjáról van szó) meg minden, próbál csatlakozni, de nem igazán megy neki, aztán pár próbálkozás után újra üres a PIN-es mező, megint kéri és megint nem megy, egy szóval nem működik és nem tud csatlakozni.Van egy olyan gyanúm, hogy Én nem értek hozzá, mert volt pár router (de nem mobilnetes), amit sikerült már normálisan beállítani, ez meg csak nem akarja az igazat... Szóval ezért fordultam hozzátok és bárkinek, bármilyen ötlete van, hogy mi lehet a baja, ne tartsa magában! Köszi!
-
MajaG
senior tag
válasz
Gubek-Einste #20156 üzenetére
S akkor gondolom a Range E-knél is...mivel ahogy írtad, ugyanaz a kettő.
-
-
MajaG
senior tag
válasz
Gubek-Einste #20154 üzenetére
Tehát repeater funkciónál sem feleződik a sebesség, csak a wds-bridgenél?
-
-
MajaG
senior tag
Sziasztok!
Olcsó megoldásra lenne szükségem WLAN jel erősítéshez. Adott egy ház, fent van egy router, lent a teraszon már alig van térerő a wifinek. Gondoltam repeaterre is, de ez csak átmeneti megoldás lesz a tulajnak, mert pár hónapon belül végig lesz kábelezve a ház utp-vel. Szóval emiatt inkább 1 másik ÓLCSÓ router lenne talán a célszerű, amit át tudunk addig rakni repeaterre módba. Később pedig lehetne routerként/switchként stb. használni. Open-WRT lesz gondolom a megoldás és ezt támogató eszköz. Esetleg van valami tényleg olcsó és jó Repeater vagy ilyen paraméterekkel milyen router játszik mostanában?
-
MedweSajt
tag
Hello
Korábban volt olyan problémám hogy az Invitel optikai netemet (25/10Mbit) egy Tp-Link 741ND routeren keresztül érem el akkor csak 10/10 jön át (vezetékkel össze kapcsolva). Egy ideig próbálkoztam minden félével: másik op., másik gép, másik fw. DD-RT/Gargolye/ gyári. Egyik se segített.
Ma megint foglalkoztam a dologgal és arra lettem figyelmes ha wifin csatlakozok a routere akkor nem csökkenti a sebességet. Kérdésem az lehet-e olyan meg hibásodás hogy a wan-lan portok össze kötését valamiért 10Mbitnek vesszi ? Lan-lan meg van a 100Mbit, Wan-Wifi felé is rendbe van. Esetlegesen nem kavar-e be a Hauwei HG8450 gateway a képbe ?
Találkozott-e már korábban valaki hasonló problémával ? Új router vásárlásán kívül van-e egyéb megoldás a problémára ? -
@matthew@
őstag
válasz
Gubek-Einste #20148 üzenetére
Oke, köszi a helpet!
-
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
válasz
Gubek-Einste #20145 üzenetére
Hát az úgy gázos :/
Más lehetőség nincs a probléma megoldására? Mert az egész nekem olyannak tűnik h amikor a telefon nincs használva úgy érzékeli a router h WiFi-re nem csatlakozik a készülék és "alvó" módba lép, vagy ilyen nincs?Illetve az lehetett tényleg router gond h nem adott IP címet vagy vmi hasonló hibát mondtak
-
-
@matthew@
őstag
válasz
Gubek-Einste #20143 üzenetére
A bridge módit takar? A UPC által adott modemet állítsam át úgy és akkor azt használjam?
A routereg sajna kidobásra kerúlt, mert nem voltam ott amikor csinálták, aztán itthoniak lerendezték, de elvileg nem adott IP címet, legalábbis ezt mondták, meg néha mondták nekem h ez meg az nem jó de kikapcs majd vissza segített.
De szóval a modemet tegyem át abba az üzemmódba és minden jó lesz? -
-
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
olyan problémám lenne h a UPC szerint rossz volt a routerem és amikor kijöttek, kicserélték a modemet egy WiFi-s készülékre. Az egész teljesen jó, az egyedüli gondom az hogy a telefon amikor rácsatlakozik, WhatsApp-on nem kapom meg az értesítéseket ha csak le van téve a tlefon, de ha épp nyomkodom akkor felcsatlakozik rá és megy minden egyből. Ez lehet esetleg valamiféle konfigurációs/beállításoknál lévő hiba?
Eddig a saját routeremmel működött minden, csak eléggé idegesít és jó lenne vmi megoldást találni rá. Van valakinek vmi ötlete hogy mi lehet a gond, vagy a megoldás? -
starpeter
senior tag
Most ,már újra gyors lett
Egy Malwarebytes megoldotta a problémát.
-
-
starpeter
senior tag
válasz
Intruder2k5 #20137 üzenetére
És ,ha úgy is rossz lenne a net ,hogy bedugom a gépbe ,akkor mit tegyek?
-
-
starpeter
senior tag
válasz
Intruder2k5 #20134 üzenetére
A router a ludas, megnéztem. Rendesen megy a net ,ha a gépre van dugva a net kábel.
-
válasz
tothjozsi96 #20127 üzenetére
ITT tedd fel a kérdésedet.
Ami adj majd meg:
Mennyi van a beszerzésre?
Milyen net alá kellene az eszköz?
Mennyi és milyen eszközök csatlakoznának rá?
Milyen környezetbe kellene (falak száma/anyaga, távolságok, stb)?
Milyen egyéb igényeid vannak a router-rel kapcsolatban? -
-
válasz
balagedebr #20131 üzenetére
Szia!
Megnézed a paramétereit, feszültség, polaritás, áramerősség, és rendelsz egyet elektroexpressz-ről!
-
balagedebr
tag
Sziasztok!
Van egy D-Link DGL-4300-as routerem, aminek tönkrement a tápja (táp típusa: jta0302e-e ).
Honnan tudnék új tápot venni itthon?
Vagy csak ebay és társai (ha nem muszáj nem szeretnék 1 hónapot várni, míg megjön kínából)?
Vagy érdemes lehet megjavíttatni?
Esetleg jó hozzá másik táp is ami könnyen és olcsón beszerezhető?Segítsetek légyszi!
-
rob72
tag
Hali valaki nem tudja mér dobálja mindig le a router a netet? Meg mikor 3laptop +3 teló van wifin akkor elkezd belassulni a net és ide oda ingadozik a kapcsolat szóval még a hálózat is elmegy néha.
Egy TL-WR2543ND van használatba.
-
válasz
bigdady #20123 üzenetére
Illetőleg az óra mellett, vagy a hálózati kapcsolatoknál jobb klikk a kapcsolatra, tulajdonságok, majd állapot, és ott látható az időtartam, ami eltelt a csatlakozás óta!
Illetőleg próbálhatod ezt is, parancssorba, nekem pppoe-nél nem áll módomban tesztelni, mert kábelnetem van!
net stats srv | find "Statisztika"
-
starpeter
senior tag
Sziasztok!
Az a gondom ,hogy van egy Belkin_G_Wireless_1BB4B1 routerem és nagyon megvagyok vele elégedve ,de a mai napokban nagyon lassú lett az internet. Digi-s vagyok. Próbáltam újra indítani mindent a routeron ,de még mindig lassú. Eddig tökéletesen gyors volt. Mi lehet a gond? Ezt a beállítást mire állítsam?
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Gubek-Einste #20126 üzenetére
Valaki tud ajánlani minőségi routert legalább 10 évre kéne nekem és napi non-stop üzemeléssel.
Lehetőleg ne legyen olyan drága amit ki nevetek. -
-
bigdady
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #20124 üzenetére
Hogy kell folyamatos pinget inditani cmd-ben?
-
-
bigdady
nagyúr
Hali.
A laptopomon ami lan kabellel van radugva kozvetlenul az adsl modemre hogy tudnam teszteli hogy mikor bont kapcsolatot az adsl? Valami programot tegyek fel? (Szakadozik az adsl es azt akarom tesztelni milyen idöközönként).
Koszi
-
tekintetes
csendes tag
Jó estét Minden fórumozónak!
Mikrotik RB450G router az, amivel hozzátok fordulok.
Reggel óta nem akarja azt, amit én szeretnék. Pedig nem nagy dolog. Legyen egy WAN port, a többi lan, és mint vezetékes router tegye a dolgát. Elvileg alapbeállításban is kellene, de nem teszi.
Az pedig, amire igazán kellene, el sem merem mondani. 2WAN port, ha az egyiken nem megy egy pingelés, mert valami van a vezetékes nettel, akkor átálljon egy másikra. Ha pedig sikerül a ping, visszaálljon az első WAN portra.Már az elsőnek is örülnék. Ez egy kicsit nagy falat számomra.
Ha valaki tudja hol, hogy kezdjem, azt nagyon szépen megköszönöm! Reggel óta nem sikerül.
A logot csatoltam, ha az segít.... -
válasz
tothjozsi96 #20119 üzenetére
Hát, akkor ez így látatlanban sajnos passz! Más is járt már így, megoldás nem nagyon született rá ott sem! Ha ennyitől nem javul meg, akkor szerintem menthetetlen! Esetleg ha van a panelen soros, vagy JTAG port (amit nem tudok), akkor talán ott újra lehetne flashelni, bár erre szerintem még 3rd party fw sem létezik, gyáriban meg nem sok mindent lehet kezdeni ilyen téren!
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Intruder2k5 #20118 üzenetére
Igen, igen, igen.
-
válasz
tothjozsi96 #20117 üzenetére
Újra teszi a firmware-t? Micsoda?
- Egyébként oszt IP címet a gépnek?
- Látható a WiFi SSID?
- Másik böngészővel próbáltad már? -
tothjozsi96
addikt
válasz
Intruder2k5 #20116 üzenetére
Ugye bár én ezt már vagy 20x megcsináltam.
Ezt is ki próbáltam, na meg azt is kipróbáltam hogy 30mp-ig bekapcsolva majd kikapcsolva majd visszakapcsolva 30 másodpercig, szóval ez nem működik.
Vagyis újra teszi a firmware-t de akkor is azt írja ki. -
válasz
tothjozsi96 #20115 üzenetére
Nyomd rajta a reset gombot, áram alatt 10mp-ig!
Önmagában nem baj, ha wifin frissíted az fw-t, csak nem ajánlott! De már én is csináltam ilyet, csak persze olyan routeren, amin van recovery mód, így ha tönkre is ment volna, annak 5 perc a javítása! De nem lett semmi baja...
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Intruder2k5 #20114 üzenetére
Rosszul lett egyszer a firmware frissítve, szóval wifin keresztül frissítettem.
Ha be akarok lépni az admin felületre.
Szóval 192.168.1.1 belépés után írja ki ezt. -
válasz
tothjozsi96 #20113 üzenetére
Szia!
Ezt hol írja? Hol látod ezt?
-
tothjozsi96
addikt
Heló.
Bedöglött a wifim, az a baj hogy későn tudtam meg hogy wifiről nem szabad firmware-t frissíteni.
Egy TP-LINK WR340GD-m van.
Azt a hiba üzenetet írja hogy "open filesys error!".
Javítható?
Nagyon fontos lenne, ha valaki tud kérem segítsen!
Nagyon megköszönném!
Üdv! -
-
great66
tag
válasz
Intruder2k5 #20108 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Remélem ennyi lesz a gondja. Egyébként most véletlen elindult rendesen és még a netre is csatlakozott.
-
_SPD_
tag
válasz
Intruder2k5 #20109 üzenetére
Semmit nem csinál a genyó
De mégis sikerült. Köszönöm a helpet.
-
-
válasz
great66 #20105 üzenetére
Meghalt a tápja! Ha van otthon kéznél másik 5V-os táp, megfelelő polaritással, azt rádughatod!
http://asusrouterforum.besaba.com/index.php?topic=35.msg45#msg45
-
great66
tag
válasz
Intruder2k5 #20103 üzenetére
Most meg bekapcsol-kikapcsol. Feltűnik az SSID, de mintha folyamatosan újraindulna. Lehet valami kondi baja van?
-
_SPD_
tag
válasz
Intruder2k5 #20104 üzenetére
Próbáltam és semmit nem csinál rá
-
great66
tag
válasz
Intruder2k5 #20103 üzenetére
Power led off, Air off, Lan ledek és Wan led folyamatosan világít. Resetre nem reagál.
-
-
-
_SPD_
tag
Sziasztok!
Szereztem ma egy X-micro wifis routert, és nem tudok belépni adminba, mert valaki lejelszavazta. Hogy lehetne ezt leresetelni, vagy megváltoztatni?
-
great66
tag
válasz
Intruder2k5 #20100 üzenetére
Az Asus meg úgy tűnik teljesen lefeküdt. 2 napja még kommunikált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Apple Watch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Autós topik
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest