Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Biztonsági kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Szia, hamarabb kapsz választ, ha az adott típusok topikjában teszed fel a kérdést. Próbálkozz inkább ott.
-
bobpapa
csendes tag
Érdeklődnék hogy ki tud segíteni. Van kettő, jelenleg használaton kívüli tabletem amit gondoltam a gyerekeimnek.
Samsung galaxy tab E 9.6 sm-t 560, ez az eszköz rootolva van és Viper Os-t sikerült rátenni, de én Lineage-t szerettem volna viszont mindíg elküld 7es hibakóddal. Pedíg a youtube tele van mit hogyan kell, de hiába csinálom ugyanazt akkor is 7 hibakód fogad amikor a rom-ot szeretném felhúzni rá.A másik egy Samsung galaxy tab 3 sm-t311 , ez is rootolva van erre viszont semmit nem tudtam eddig felhúzni. Lineage 14.1 láttam a youtube-on meg azt ajánlja a google is de 255 hibakód fogad mindíg amikor a rom-ot szeretném ráhúzni.
Aktív témák
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest