Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
Aktív témák
-
Szia, hamarabb kapsz választ, ha az adott típusok topikjában teszed fel a kérdést. Próbálkozz inkább ott.
-
bobpapa
csendes tag
Érdeklődnék hogy ki tud segíteni. Van kettő, jelenleg használaton kívüli tabletem amit gondoltam a gyerekeimnek.
Samsung galaxy tab E 9.6 sm-t 560, ez az eszköz rootolva van és Viper Os-t sikerült rátenni, de én Lineage-t szerettem volna viszont mindíg elküld 7es hibakóddal. Pedíg a youtube tele van mit hogyan kell, de hiába csinálom ugyanazt akkor is 7 hibakód fogad amikor a rom-ot szeretném felhúzni rá.A másik egy Samsung galaxy tab 3 sm-t311 , ez is rootolva van erre viszont semmit nem tudtam eddig felhúzni. Lineage 14.1 láttam a youtube-on meg azt ajánlja a google is de 255 hibakód fogad mindíg amikor a rom-ot szeretném ráhúzni.
Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest