Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Hobby elektronika
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
Szia, hamarabb kapsz választ, ha az adott típusok topikjában teszed fel a kérdést. Próbálkozz inkább ott.
-
bobpapa
csendes tag
Érdeklődnék hogy ki tud segíteni. Van kettő, jelenleg használaton kívüli tabletem amit gondoltam a gyerekeimnek.
Samsung galaxy tab E 9.6 sm-t 560, ez az eszköz rootolva van és Viper Os-t sikerült rátenni, de én Lineage-t szerettem volna viszont mindíg elküld 7es hibakóddal. Pedíg a youtube tele van mit hogyan kell, de hiába csinálom ugyanazt akkor is 7 hibakód fogad amikor a rom-ot szeretném felhúzni rá.A másik egy Samsung galaxy tab 3 sm-t311 , ez is rootolva van erre viszont semmit nem tudtam eddig felhúzni. Lineage 14.1 láttam a youtube-on meg azt ajánlja a google is de 255 hibakód fogad mindíg amikor a rom-ot szeretném ráhúzni.
Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0333
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest