Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
Andris... #19121 üzenetére
Jo volt, en remekul ereztem magam, szerintem a hangulat jobb volt, mint a Groupamaban.
A setlist egy resze nalam nagyon betalalt - egy resze meg... nos nem annyira.
Bruce papa nem lesz mar fiatalabb, tiszteletremelto, amit odapakolt ma, de azert csak kozelebb van mar O is a hetedik x-hez, mint a hatodikhoz.Brutto 120 percet(!) jatszottak.
Par dal okan hianyerzetem van, de e tekintetben en meg soha nem indultam haza teljesen elegedetten IM koncertrol.
A dobos rendben van, mukodik - de azert (nekem) csak hianyzott Nicko.
A hangositas nem volt tokeletes, remeljuk holnapra jobb lesz.
Minden mas spoileres lenne.
Jo szorakozast a holnapi csapatnak!Es a lenyeg: ez meg mindig a vilag egyik, ha nem a legjobb bandaja!
🤘
Kieg: a koncert elott allati jo dalok mentek, es jo nehanyat kozuluk az avatarom enekelt fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- RAM topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest