Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz
Pro Koryak #14570 üzenetére
Én nem mondanám Anette-t borzalmasnak csak szimplán rohadtul nem illet bele a NW-be (meg úgy cakkumpack a metál színtérbe), főleg Tarja után - régi számokkal is nagyon elvérzet és most finom voltam. Ellenben az érem másik oldala véleményem szerint az Imaginaerum melyet abszolút rá írtak és jól is működik (a banda meg nem, ugye pont akkor volt a béka segge alatt).
Aztán jött Floor és totál feldobta a zenekart, nagyon kellett nekik egy ilyen hang/karakter. Ha őszinte szeretnék lenni nekem jobban bejön ez az éra, mint a Tarjás (azért meghallgatnék egy Ghost Love Score-t duetben kettőjüktől
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- RAM topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest