Hirdetés
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
MaCS_70 #2880 üzenetére
Csináltam pár képet: [link]
Megpróbáltam kicsit távolabb tenni a faltól, de ugyanazt csinálta. Habár nem ütközött fordulás közben a falnak a dokkolóról lejövet, de valamiért 90 fokos forduló után egyenesen a házfal felé indul el, és onnantól meghülyül. Kínomban letettem a fűre, ahogy a képen van. Így a huzal nyilván nyíl egyenesen megy ki-be mindkét oldalon. Na így működik is, hagytam kicsit mozogni, majd visszahívtam a dokkolóra, szépen körbement a huzalon, és bár kicsit beleütközött a kiálló "fütyibe" amire rácuppan, korrigálás után sikerült dokkolnia. SZóval így működőképes, csak hát nagyon nem jó helyen van
Van az a kép, ahol az aknafedél látszik (másik oldalon a tömlő). Na arra gondolta, hogy megpróbálom majd hétvégén azt, hogy odateszem az akna mellé (merőlegesen a fűre, ahogy a lentebbi képeken is van; próba szerencse). Az aknában meg be tudom dugni. Csak a szintkülönbséget kell valahogy kiküszöbölni. Ha a követ elpakolom alóla, akkor a dokkoló alá teszek valami deszkát, OSB lapot, ilyesmit (vagy szimplán csak földet, hogy szintbe legyen a szegélykővel), a füvön meg szintén emelek némi földdel. Lehet, hogy a végén majd elrakom a gépet köv. évre, mivel ősszel tervezek újrafüvesítést, ahogy korábban írtam is. Ha végig egy szintben lesz a szegélykővel, akkor kicsit egyszerűbb lesz már a mozgás/dokkolás.
De ha a jelenlegi állapotok szerint van mentő ötletetek, akkor örömmel veszem a tanácsokat, illetve skicceket
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- !!! Alkalmi ár 10.23-ig!!! Gepida Asgard 12S 29" MTB, újszerű (17'' vázméret)
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- SEGWAY Ninebot Kickscooter G30 Max II elektormos roller teljesen újszerű állapotban!
- Új Several Dupla Air Fryer 2x3,8L XXL összesen 7.6L
- Xiaomi Robotporszívó Viomi S9 Alpha Fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest