- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
Nálam minden nap megy. Eddig 1573 üzemóra van benne. Jórészt nem vagyok itthon, amikor nyír. Van mellette automata öntöző rendszer is. Nekem az nem férne bele, ami neked. Azt gondolom, hogy a robot lényege, hogy én ne foglalkozzak a dologgal, vagy csak keveset. Ezért vettem. Előre be van programozva, megy. Mikor karbantartásra szorul, azt hallom, mert a kések súrlódnak a lerakódott fűvel. Ekkor kitisztítom, elezek, ha kell, max. 20 perc és hetekig újra rendben van, teszi a dolgát.
-
"Azt írtam, kb ötből egyszer akad el. "
Szerintem ez is megengedhetetlenül sok. Egy ilyen hibaarány konkrétan azt jelenti, hogy megbízhatatlan. Ha tehát magára kell hagynom 12 napra (ami nálam elég jellemző helyzet), akkor statisztikailag biztos lehetek abban, hogy cserben hagy a gép, ami ilyentájt azt jelenti, hogy mehetek kézzel nyírni.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest