Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Micro Four Thirds
- Videós, mozgóképes topik
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- VR topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
faradit
csendes tag
Sziasztok!
Én is robotfűnyíró vásárlására adtam a fejemet, mivel sok időm sajnos nincsen az udvarom rendezésére.
Sajnos a gép kiválasztása során nehézségekbe ütköztem. A teljes nyírandó fű felületem pontosan 300 m2.
Igen csak sok márka és gép létezik már, így nehéz a döntés, ráadásul a random működésű gépeket valamiért nem igazán támogatom, és a gépek nagy része persze ilyen.
Egy szabálytalan több szakaszból álló udvart kizártnak tartom, hogy random módra szépen le lehet nyírni.
De cáfoljatok meg.
Azt sem tudom eldönteni, hogy mennyire is hasznos a gsm modullal ellátott gép, ha eleve úgy is egy adott program alapján dolgozik, mert nálunk ez min. 50 ezer többlelet jelent, és mi szükség a mobilról való elérésére.
Ezidáig a Bosch Indego-350 gép nyerte el legjobban a tetszésem, de nem merem megvásárolni használói vélemény nélkül. Akinek esetleg ilyen gépe van ne rejtse magába kérem. A gép nálunk most 250 ezerért beszerezhető. Én max. 300.000.-Ft körüli összeget szánnék a robot beszerzésre, de hogy olvastam a korábbi hozzászólásban , hogy a németeknél már fele áron is beszerezhető, kicsit elbizonytalonodtam.
Persze ez a véletlen-random, vagy szisztematikus nyírás azért igen csak piszkálja a fantáziám.
Várnék olyan hozzászólásokat, akiknél már legalább egy éve üzemel ilyen robot. És lehetőleg a negatívumok is jelenjenek meg, mert a gyártók mindet csak dícsérik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- Overwatch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Micro Four Thirds
- BestBuy topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest